Villkor Webbshop Företag

Villkor för köp i webbshop – Företag

 

 

ALLMÄNT

 

Allmänna villkor

Villkoren gäller för varor beställda i Axtechs webbshop. Axtech förbehåller sig rätten att ändra utbud och priser utan föregående avisering.

 

 

BETALNING & LEVERANS

 

Betalning

Betalning sker mot faktura som skickas från Axtech AB tidigast i samband med leverans till kund. Betalningsvillkor 30 dagar.

 

Försenad betalning

Vid försenad betalning debiteras kund dröjsmålsränta på 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid påminnelse debiteras lagstadgad avgift om för närvarande sextio (60) kronor. Axtech förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso, varvid lagstadgad inkassoavgift på för närvarande 180 kr tillkommer.

 

Leverans och frakt

Frakt görs med Företagspaket. Fraktkostnad tillkommer om inget annat överenskommits. Fraktkostnad redovisas i webbshoppens varukorg.

 

Leverans sker inom 5 dagar efter lagd order. Skulle avvikelser förekomma kontaktas kunden.

 

Om en försändelse kommer i retur på grund av att Axtech fått en felaktig adress, tar vi ut 149 kr ex moms som kompensation för frakt och omkostnader. Vid retur från utlandet betalar kunden alla fraktkostnader för försändelsen samt 149 kr (SEK), som kompensation för hantering och omkostnader

 

Vid försändelser med lägre värde och med vikt under 500 gram kan brevförsändelse väljas. Denna är inte spårbar och Axtech tar inte ansvar för transporten.

 

Returrätt
Med returrätt avses en rätt för kunden att i enlighet med vad som anges i denna punkt returnera en produkt som ingår i Axtechs ordinarie sortiment utan att fel i produkt föreligger.

 

Returrätt gäller när följande villkor är uppfyllda:
a) Kunden ska inom tio arbetsdagar från leveransdagen informera Axtech om att kunden önskar returnera produkt.
b) Produkten ska returneras i obruten originalförpackning och vara väl förpackad i ytteremballage. Den ska även returneras i oanvänt skick med samtliga komponenter och tillbehör intakta samt fri från smuts, märkning och skador.

 

Reklamation & service
Vid alla typer av reklamationer, t ex skadad vara eller saknad vara i leveransen, ber vi dig kontakta Axtech på info@axtech.se eller på 031-55 88 66. Behöver en produkt returneras skall Axtech först kontaktas och dokumentation om problemet skall skickas med returen.