Team Rynkeby och Barncancerfonden

Axtech sponsrar Team Rynkeby och kampen mot barncancer

 

Sedan 2015 har Axtech valt att aktivt stödja Barncancerfonden via Team Rynkeby, ett Nordiskt välgörenhetsprojekt. Team Rynkeby engagerar över 2000 människor som under ett helt år arbetar ideellt med insamling av pengar för barn med cancer och andra kritiska sjukdomar. Alla pengar som samlas in går oavkortat till välgörenhet. Team Rynkeby-projektets huvudman Eckes-Granini, ägare av Godmorgon Juice, står för de administrativa kostnaderna. Insamlingen varvas med att träna landsvägscykel under ett år och avslutas med en 125 mil lång cykling ner till Paris under en vecka med start 1 juli. Under insamlingen 2016/2017 samlades fantastiska 83 miljoner kronor in i Norden, varav 27 Mkr till den svenska Barncancerfonden.

 

Axtech bidrar sedan 2015 med GPS-tracking för alla cykelteam som under de totalt 125 milen ner till Paris. Anhöriga och sponsorer kan på så sätt följa teamen under veckan. Under 2018 cyklar 48 team från hela Norden.  Mer info om projektet på: team-rynkeby.se

 

Under 2016 deltog även en av Axtechs anställda i Göteborgsteamet. I filmen ser ni ett klipp med Åsa från Axtech från en av cykeldagarna där hon berättar lite om upplevelsen och om hur företaget sponsrar projektet.

 

Dag2_trg16_banner from rob vanstone on Vimeo.

 

Under cyklingen ner till Paris kan teamen följas i realtid på karta på Team Rynkebys webbsida, med hjälp av redKnows GPS-trackers.

FÖLJ 2018 ÅRS CYKLING TILL PARIS MELLAN 1-7 JULI:  LIVEKARTA 

 

redKnows GPS-tracker sponsrar Team Rynkeby och Barncancerfonden
redKnows GPS-tracker sponsrar Team Rynkeby och Barncancerfonden

 

Vill du stötta Team Rynkeby?

 

Vill ni bidra till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden kan ni göra det här:  Barncancerfonden.se

Alla pengar från Rynkebys insamling går oavkortat till Barncancerfonden.

 

Mer information om Team Rynkeby får ni på: www.team-rynkeby.se