Support

Information och Support redKnows

 

Här finner du information om hur du kommer i kontakt med vår support- och serviceavdelning samt en del informationsmaterial som rör redKnows MiniFinder GPS-tracker.

 

Service & Support

Vår supportavdelning nås enklast via mail på: info@axtech.se eller på telefon 031-55 88 66 på vardagar mellan kl 13.00-15.00. För avtalskunder finns supporten tillgänglig enligt överenskommelse.

 

Behöver din redKnows service?

Om du upplever problem med ditt redKnows GPS-larm rekommenderar vi att du tar dig tid att läsa igenom vår FAQ samt produktens bruksanvisning för att utesluta handhavandefel och för att säkerställa att produkten behöver skickas in till Axtechs serviceavdelning. Är du osäker – ring och rådgör med supporten. Vi försöker alltid göra vårt bästa för att hjälpa dig.

 

Vid service skall serviceanmälan fyllas i och skickas med. Det gäller både GPS-larm/trackers och fleetprodukter. För mer information om hur du går till väga och vad som gäller runt service: Information runt service samt serviceanmälan

 

Garanti
Axtech har två års garanti på redKnowsprodukterna från inköpsdatum och följer i övrigt konsumentköplagen.  Läs mer här: Information runt service samt serviceanmälan

 

Klicka för mer info:

 

MANUALER

 


INSTALLATION

 

 

SERVICEANMÄLAN
Pdf för nedladdning

 

 

OM GPS/GSM-teknik