redKnows MiniFinder Multi GPS-tracker

redKnows MiniFinder Multi GPS-tracker – vårt mest kompletta larm

 

MiniFinder-serien med kontantkort utgår och ersätts av redKnows Plus. MiniFinder Bas, Live och Multi kan fortfarande finnas hos din återförsäljare. Tillbehör finns att köpa hos återförsäljare eller via vår webbshop. 

 

redKnows MiniFinder Multi GPS-tracker är vårt mest kompletta larm. Multi passar för dig som förutom GPS-tracking av egendom även vill kunna larma ett fordon eller båt för att skydda den mot inbrott. Med Multi kan du dessutom fjärrstyra funktioner som exempelvis starta värmare eller länspump eller lägga till en startspärr via relä. Sirèn medföljer vid köp som gör larmet till ett avskräckande ljudlarm om du väljer att lägga till sensorer för inbrottsskydd.

 

MiniFinder Multi GPS-tracker passar bra för installation i båtar med ruff, entreprenadmaskiner, husbilar, skåpbilar mm. där det kan finnas behov av att installera en sensor eller relä för extra övervakning och funktion. Utöver det finns spårning/GPS-tracking och övriga grundfunktioner i larmet.

 

 

Klar att använda direkt

MiniFinder Multi är klar att använda som GPS-tracker när du köper den. Det sitter ett SIM-kort i, laddat med 100 kr i, så det är bara att starta upp och ringa din MiniFinder. Du får strax tillbaks ett SMS med larmets position. I SMS:et finns en webblänk som öppnar en kartbild med positionen utmärkt. Vill du lägga till relä och sensorer för att använda Multi för inbrottsskydd m.m. väljer du själv vilka du vill köpa till. Se under pris & tillbehör.

 

minifinder multi gps-tracker

 

Funktioner MiniFinder Multi GPS-tracker

– Spårning/tracking via GPS (ring eller skicka SMS och spåra MiniFinder när du vill)
– Geofencelarm (larm vid förflyttning)
– Vibrationslarm (aktiveras via SMS)
– Larm vid bruten spänning
– SOS-larm (SMS-larm via fjärrkontroll till mobil)
– Sirén (kopplas in vid installation av externa sensorer)

 

MiniFinder Multi GPS-tracker levereras med ett täcklock med kablage som ansluts till kontakten på MiniFinderns frontpanel. Det betyder att om du behöver ta loss huvudenheten av någon anledning, behöver du inte dra om några kablar anslutna till batteri eller sensorer.

 

Kontantkortslösning
redKnows MiniFinder-serien levereras med kontantkort laddat med 100 kronor. Du betalar endast för de SMS du genererar från din MiniFinder, dvs. vid positions och statusfrågor samt vid larm-SMS.  Du behöver själv hålla koll på saldo och ladda på pengar på ditt kort när de tar slut, eller senast inom 2 år för att larmet skall fortsätta fungera.

 

Tillval

Externa larm & funktioner:
De grundläggande funktionerna GPS-tracking, geofencelarm och vibrationslarm är inbyggda i enheten. Som tillägg kan externa sensorer och relä köpas till och kopplas till MiniFinder Multi för ökat skydd och funktionalitet. Dessa möjligheter ger Multi via 2 ingångar för externa sensorer samt 2 utgångar, en för relä och en för medföljande sirén. Sirénen ljuder då en extern sensor aktiveras. Multi  styrs via medföljande fjärrkontroll och/eller SMS.

Exempel på sensorer vi erbjuder:  IR-sensorer, magnetbrytare, vattennivåvakt, se pris & tillbehörslista.

 

Relä & sensorer
Ett relä ger dig möjlighet att fjärrstyra vissa funktioner med din mobiltelefon. Du skickar ett SMS till MiniFinder Multi med ett kommando för den aktuella funktionen du kopplat till relä. Exempel på användningsområden:

  • Starta värmare eller kylskåp innan du kommer till båten eller husbilen
  • Starta länspump om du får ett larm om hög vattennivå i båten
  • Stänga av tändningen eller bränslepump vid stöld av fordon eller båt, eller vid otillåten användning av uthyrningsmaskiner.

 

 

Husbil_ShStock             Giant_CoC          naturhamn          TRansportbil_ShStock kopia