redKnows LivePro Fleet

RedKnows Fleet management – Översikt över fordonsflottan

 

redKnows LivePro Fleet är en enkel och prisvärd Fleet management produkt som tillgodoser basbehovet hos åkerier och transportintensiva företag, som vill ha överblick över sina fordon.

 

Fleet management – Översikt över företagets fordon
Med LivePro Fleet installerad i era fordon ser ni i realtid var de befinner sig och i vilken riktning de färdas. Det blir enklare att planera och följa upp rutter, och hjälper till att förbättra service gentemot kund. Så fort ett fordon startar och kör iväg börjar redKnows LivePro automatiskt att registrera fordonets positioner och skicka dessa till en server. Dessa presenteras på karta och i tabellform på ert eget användarkonto på redKnows.se. Det webbaserade gränssnittet gör att ni kan följa fordonen från vilken dator eller surfplatta som helst.

 

Stöldskydd och  kontroll över användandet
Ni får ökad säkerhet och kontroll över er fordonspark, även när den är parkerad, via inbyggt geofence- och vibrationslarm. Det går att lägga in servicerapportering och tidspåminnelser som ger besked om när det är dags för service och om fordonet använts på otillåtna tider. Dessa är användbart vid uthyrning av maskiner eller fordon.  Produkten är skalbar vilket gör att det finns möjlighet att lägga till funktioner efter hand.

 

Körklart vid leverans
Axtech försöker göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Före leverans förbereds och aktiveras ett webbaserat användarkonto för ert företag. På det kontot registreras alla enheter före leverans. Via detta kontot ni har översikt och hanterar era fordon. Det enda ni behöver göra när ni får leveransen från Axtech är att placera GPS-enheten i fordonet, koppla enheten till ström och logga in på användarkontot för att kunna följa fordonen!

Produkten är utvecklad av Axtech i Sverige och tillverkningen sker i Sverige. För att garantera kvalitet och funktion kalibreras och testas alla enheter innan de levereras från Axtech till våra kunder.

 

Funktioner

dot Positionering – Alla fordons aktuella positioner ritas på karta på webbsida.
dot Historik – Gå tillbaka och titta på det enskilda fordonets rutt och larmhistorik.
dot Körrapport – Ger översikt över tider för start/stopp samt längd på körda sträckor
dot Servicerapport – Markerar när det är dags för service på enskilda fordon
dot Tidspåminnelse – Informerar då uthyrningsmaskin/fordon används under period den enligt avtal skall stå stilla.
dot Batterilarm – Larmar vid låg spänning.
dot Geofencelarm – Larmar vid oönskad förflyttning.
dot Vibrationslarm – Larmar vid vibrationsstörning.
dot SOS – Kan aktiveras via fjärrkontroll. Larmet går till angiven mobiltelefon.

 

Tilläggsfunktioner till Fleet management
Utöver grundfunktionerna finns möjlighet att skapa behörighetsnivåer, lägga till rfid-läsare för fordon med många förare, samt skapa rapporter utifrån företagets eller kommunens behov m.m.

 

 

VILL DU HA EN DEMO? Kontakta oss!

Maila till: info@axtech.se
Ring till: 031-55 88 66

 

 


 

 

fleet management

 

 

 

Vi använder kartor från ESRI

EsriSverige