redKnows engagemang

Samarbeten och sociala engagemang

Samarbete, nätverkande och socialt engagemang är en viktig del av vår verksamhet. Vi har under åren deltagit i flertalet projekt med våra produkter och vår kunskap. Vi anser att engagemang utanför företagets väggar dels ger oss viktig insikt om utveckling och marknad, men vi tycker även det är viktigt att bidra och engagera oss i andra frågor som berör.

 

Medlem i 1-Telematics Alliance

 

Axtech är specialiserat på GPS-tracking och fleet management, en marknad med hög utvecklingstakt. För att få de bästa möjligheterna för den egna utvecklingen och för våra kunder är det viktigt att omvärldsbevaka och nätverka.


Axtech är sedan 2015 stolt medlem i  1-Telematics Alliance – en samarbetsallians för Europeiska fleet managementföretag. Ett företag per land är representerat. Syftet med alliansen är att utbyta erfarenheter, att samverka och komplettera varandra för att skapa de bästa förutsättningar för våra respektive marknader och för våra kunder. Läs mer här! 

 

 

Välgörenhetsprojekt

 

Team Rynkeby Godmorgon

Axtech sponsrar för fjärde året i rad det nordiska välgörenhetsprojektet
Team Rynkeby Godmorgon och Barncancerfonden. Team Rynkebys  välgörenhetsteam
samlar in pengar till Barncancerfonden under året och avslutar med att under 1 vecka cykla 125 mil till Paris. RedKnows sponsrar med GPS-tracking så att det går att följa cyklisterna minut för minut under cyklingen.
sig. Läs mer här!

 

 

 

Utöver Team Rynkeby och Barncancerfonden väljer även ut andra projekt där vår GPS-tracking kan hjälpa till på ett bra sätt för att synliggöra och sprida information om de personliga insatserna.

 

Every Step Counts

Viktor engagerar sig för att samla in pengar för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Han  vandrade ensam 3000 km från Norrköping i Sverige till Fisterra Spanien under 2016 för att uppmärksamma projektet. Viktor hade då med sig en redKnows GPS-tracker där hans vandring kunde följas på en karta. Projektet fortsätter nu på hemmaplan.  Läs mer här!
everystep_gul_bild