2014-11-01: Svedea inför rabatt på försäkring för ATV med redKnows tracker

SVEDEA inför rabatt på försäkring för ATV med redKnows tracker

2014-11-01. Försäkringsbolaget Svedea erbjuder nu som första försäkringsbolag en fast premierabatt på upp till 20% på stölddelen för Svedeakunder som monterar ett redKnows spårande GPS-larm i sin ATV. Fyrhjulingar är stöldutsatta fordon och majoriteten av de fordon som stjäls återfinns ej. En redknows spårsändare är ett effektivt hjälpmedel att spåra och återfå stulet gods. 

Förutom rabatt på stöldförsäkringen slipper kunden dessutom självrisk om ATVn blivit stulen och sedan återfinns med hjälp av spårsändaren. Enda kravet är att utrustningen har monterats av en auktoriserad återförsäljare.

Just nu får Svedeakunder även köpa spårsändaren RedKnows Minifinder inklusive installation till rabatterat pris. Detta specialerbjudande görs i samarbete med Duells och Honda ATV. Svedeakunder kan köpa redKnowslarmen via deras återförsäljarnät över hela landet.

Länk till Svedeas stöldskyddserbjudande

 

svedea_logo