Våra GPS-lösningar

redKnows GPS-lösningar

 

Nedan ser du en översikt över våra GPS-lösningar för larm av egendom, elektroniska körjournaler och fleet management. Välj den produkt som passar dig bäst för att läsa mer.

 

redKnows MiniFinder GPS-tracker för skydd av stöldbegärlig egendom

Spårbart larm med GPS för dig om vill har hjälp att hålla koll på och skydda din båt, utombordare, ATV, entreprenadmaskin m.m. mot stöld och inbrott.

 

MiniFinder Basic GPS-tracker

minifinder basic

 

GPS-tracker som passar dig som vill stöldskydda och hålla koll på mindre motorbåt, utombordsmotor samt stöldbegärliga fordon och maskiner. Larmar vid förflyttning och vibration. Alltid spårbart via GPS.

 

MiniFinder Live GPS-tracker

minifinder live

 

GPS-tracker som passar dig som även vill följa färden på karta på internet. Bra för dig som hyr ut båt eller fordon eller som vill ha koll på hur du själv kört. Larmar vid förflyttning och vibration. Alltid spårbart via GPS.

 

MiniFinder Multi GPS-tracker

minifinder multi

 

GPS-tracker för dig med fordon eller båt med hög stöld- och inbrottsrisk. Du får ökat skydd med sirèn och möjligheten att lägga till externa sensorer.  Larmar vid förflyttning och alltid spårbart via GPS.

 


redKnows Fleet management

För alla företag och kommuner med fordon som används i verksamheten.  Underlättar arbete och sparar tid och pengar för stora och små företag och organisationer.

 

LivePro Fleet

livepro fleet

 

För företag som vill ha överblick över fordon och maskiner för att underlätta planering av arbete. Servicerapporter, händelseuppföljning m.m. ingår i produkten.

 

MultiPro vägunderhåll

multipro

 

Specialiserad produkt för uppföljning av vägunderhåll. Via GPS kan arbeten som snöröjning, sandning m.m. enkelt följas upp och på webbkarta visas även var olika arbetsmoment utförs just nu.

 

Elektronisk körjournal

elektronisk körjournal

 

Elektronisk körjournal som automatiskt rapporterar körningar enligt Skatteverkets regler. Passar både det lilla företaget och företag och kommuner med många förare och bilar.