Fleet management

Fleet management

 

redKnows Fleet management består av lätthanterliga system för företag och kommuner som vill ha överblick och uppföljning över sina fordon eller annan egendom. Systemen tillgodoser basbehovet hos åkerier, entreprenadföretag, uthyrare samt andra företag med fordonsflottor.

 

Från och med den 15 september 2019 kommer driften av verksamheten att lämnas över till TelliQ . Kontakta oss eller dem för mer information.

 

Axtech: 031-558866
TelliQ: 0589-123 70.
www.telliq.se

 

Välj det system som passar era behov bäst:

 

redKnows LivePro Fleet

Detta är en skalbar, enkel och prisvärd fleet managementprodukt som tillgodoser basbehovet hos åkerier och transportintensiva företag, som vill ha överblick över sina fordon. Med redKnows LivePro Fleet installerad i era fordon ser ni i realtid var de befinner sig och i vilken riktning de färdas.

 

fleet management

 

 

LÄS MER…

redKnows MultiPro Vägunderhåll

MultiPro är en fleet managementprodukt specialiserad på att följa upp väghållning. Via GPS kan arbeten som snöröjning, sandning m.m. enkelt följas upp och på webbkarta visas även var olika arbetsmoment utförs just nu. I efterhand kan arbetet följas upp och ge tydliga faktureringsunderlag, rapporter m.m.

 

fleet management

 

 

LÄS MER…