Få bra fastighetsrådgivning

Att få bra fastighetsrådgivning är inte fel. Du kan få fastighetsrådgivning av en fastighetsrådgivare hos Företag & Kommersiella Fastigheter. Hos dem finns det många bra tjänster du kan ha stor nytta av. De kan hjälpa dig med:

  • Fastigheter och lokaler
  • Företagsöverlåtelser
  • Transaktionsrådgivning

Företag & Kommersiella Fastigheter kan du få hjälp av när det gäller att köpa fastigheter så väl som när det gäller att sälja fastigheter. De hjälper även till om du ska sälja hela företaget. Hos dem finns det duktiga rådgivare som ger dig goda råd samt att de även ser till att skapa de allra bästa förutsättningarna.

Rådgivning kring fastigheter

Känner du att du vill ha fastighetsrådgivning, när du ska köpa eller sälja, så vänd dig till Företag & Kommersiella Fastigheter. Kanske du ska sälja en kommersiell fastighet? Då är det bra att få råd kring hur du ska göra för att maximera värdet. Du kan få en bra analys samt att du kan även få hjälp med att granska saker som ekonomiska förutsättningar, juridiska förutsättningar och tekniska förutsättningar. Du kan välja att ha ett fysiskt möte med en rådgivare eller att det ska ske digitalt.

Bra rådgivning kring fastigheter och företagsöverlåtelse

Företag & Kommersiella Fastigheter är ett företag som grundades 2006. De ingick i början i en organisation som ägdes av Swedbank. Idag är de dock helt fristående. Hos detta företag kan du få bra rådgivning kring fastighetstransaktioner och bolagsaffärer. Detta företag verkar från norr till söder. Det innebär att de kan hjälpa dig, var du än befinner dig i Sverige. Du kan läsa mer om deras olika tjänster på deras hemsida.

Posted in Tjänster & Företag | Comments Off on Få bra fastighetsrådgivning