Axtech

Axtech AB – om företaget

 

Axtech AB är ett svenskägt företag med placering i Göteborg som specialiserar sig på GPS-baserad kommunikation och GPS-tracking. Axtech har sålt GPS-baserade larm sedan 2003 och har sedan 2007 egen utveckling av både hårdvara och mjukvara. Vi lanserade vårt första produkt i redknows MiniFinder 2008 och har sedan dess lanserat flertalet larm och fleet management produkter.

 

Axtech har två produktgrupper: GPS-baserade larm / trackers samt fleet management-produkter. Arbetet med utveckling av produktsortimentet med den senaste tekniken inom GPS är ständigt pågående. Vi har tack vare vår utvecklingsavdelning dessutom möjlighet göra anpassningar av produkterna enligt kunders önskemål. Vi tillverkar våra produkter i Sverige och sluttestar själva alla enheter innan leverans, vilket resulterar i hög kvalitet.
Vi lägger stort värde vid produkternas användarvänlighet och har mycket hög servicegrad gentemot våra kunder.

 

AxtechLogo

 

Kontakta Axtech:

 

Axtech AB
E A Rosengrens gata 4
421 31 Västra Frölunda
Tel. 031-55 88 66
info@axtech.se


Öppettider

Kontor: 08.00-17.00
Växel: 08-30-16.30

Vi har byggt upp tre starka produktserier under vårt varumärke redKnows:

  • redKnows GPS-tracker och stöldskydd: GPS/GSM-baserade larm, sk. spårsändare, framtagna för att kunna larma och skydda alla typer av fordon, maskiner och båtar. Produkterna riktar sig mot privatpersoner och företag i behov av att skydda stöldbegärlig egendom.
  • redKnows Fleet management: GPS/GPRS-baserade fleetprodukter för företag och kommuner som vill hålla koll på och effektivisera användandet av sina fordons- och maskinparker.
  • redKnows Elektronisk körjournal: För företag och kommuner som vill ha en korrekt och kostnadseffektiv hantering och uppföljning av företagets körningar samt underlätta administration för sina anställda.

 

RedKnows GPS-larm säljs via återförsäljare runt om i hela landet samt via ett antal större distributörer.