Team Rynkeby och Barncancerfonden

Axtech sponsrar Team Rynkeby och kampen mot barncancer

 

De senaste åren har Axtech valt att aktivt stödja Barncancerfonden via Team Rynkeby, ett Nordiskt välgörenhetsprojekt. Team Rynkeby engagerar över 2000 människor som under ett helt år arbetar ideellt med insamling av pengar för barn med cancer. Insamlingen varvas med att träna landsvägscykel under ett år och avslutas med en cykling ner till Paris under en vecka i juli. Under insamlingen 2015/2016 samlades fantastiska 84 miljoner kronor in i Norden, varav 19 Mkr till den svenska Barncancerfonden.

 

Axtech bidrar med redKnows GPS-tracking till alla Nordiska team som deltar i välgörenhetscyklingen på totalt minst 120 mil ner till Paris. Under 2017 cyklar 44 team med start den 8 juli. Följ dem här! Mer info om projektet på: team-rynkeby.se

Under 2016 deltog även en av Axtechs anställda i Göteborgsteamet. I filmen ser ni ett klipp med Åsa från Axtech från en av cykeldagarna där hon berättar lite om upplevelsen och om hur redKnows sponsrar projektet.

 

Dag2_trg16_banner from rob vanstone on Vimeo.

 

Under cyklingen ner till Paris kan teamen följas i realtid på karta på Team Rynkebys webbsida, med hjälp av redKnows GPS-trackers.

FÖLJ 2017 ÅRS CYKLING TILL PARIS MELLAN 8-15 JULI:  LIVEKARTA 

 

redKnows GPS-tracker sponsrar Team Rynkeby och Barncancerfonden
redKnows GPS-tracker sponsrar Team Rynkeby och Barncancerfonden

Team Rynkeby 2016

 

Vill du stötta Team Rynkeby?

 

Vill ni bidra till Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden kan ni göra det här:  Barncancerfonden.se

Alla pengar från Rynkebys insamling går oavkortat till Barncancerfonden.

 

Mer information om Team Rynkeby får ni på: www.team-rynkeby.se