redKnows MiniFinder Basic GPS-tracker

redKnows MiniFinder Basic GPS-tracker – lättplacerat baslarm

 

MiniFinder Basic GPS-tracker passar dig som framförallt vill kunna ha koll på din egendom på distans eller få larm och kunna spåra den om den förflyttar sig. Du kan när som helst ringa det för att få senaste position till din mobil.  Larmet göms i stöldbegärliga fordon, båtar och båtmotorer.

 

Klar att använda direkt

MiniFinder Basic GPS-tracker är klar att använda vid leverans. Det sitter ett SIM-kort i, laddat med 100 kr i, så det är bara att starta upp och ringa din MiniFinder. Du får strax tillbaks ett SMS med larmets position. I SMS:et finns en webblänk som öppnar en kartbild med positionen utmärkt.

 

minifinder basic gps-tracker

 

 

Funktioner:

– Spårning/tracking via GPS (Ring eller skicka SMS och spåra MiniFinder när du vill)
– Geofencelarm (larm vid förflyttning)
– Vibrationslarm
– Larm vid bruten spänning
– Batterilarm (larm vi låg spänning på externt batteri)
– SOS-larm (SMS-larm via fjärrkontroll)

 

Försäkringsfördelar

I många fall ger försäkringsbolagen rabatter och/eller självriskreducering när du har ett redknows-larm installerat i båt eller fordon. Det kan röra sig om rabatter upp till 15% och en 100%-ig självriskreducering vid stöld. Se vilka fördelar du kan få under Försäkringsfördelar.

 

Skapa användarkonto
För att aktivera larmfunktionerna Geofence, Vibration och SOS, måste du skapa ett konto här på hemsidan och registrera larmet. När du registrerat din tracker kan du från ditt användarkonto skriva ut ett dokument som du skickar in till försäkringsbolaget som underlag för rabatter eller självriskreducering.

 

MiniFinder Basic GPS-tracker lämpar sig för att larma:

– Utombordsmotor
– Mindre motorbåtar
– Vattenskoter
– MC & moped
– Snöskoter
– Fyrhjuling
– Entreprenadmaskiner, traktorer m.m.
– Bil

…och  andra stöldbegärliga fordon och maskiner som du vill hålla ett extra öga på.

 

 

2012-Gold-Wing-Road-Test-011          Husbil_ShStock          RANCHER AT_w475          Larm och spårning          M-25_sito_pag1